y
Logotype

TAKAISIN LISTAUTUMISEEN

26. kesä 2020

Muunnetut ja kunnostetut koulurakennukset
Offenbachissa Saksassa

Saksalaisessa Offenbachin kaupungissa tarvittiin mukautettavaa päiväkotikeskusta laajamittaisen remontin vuoksi. Adapteo tarjosi mukautettavan rakennuksen, josta myöhemmin tuli kaupungin tarvitsema seuraava ratkaisu muuntamalla se vastaamaan heidän tulevia tarpeitaan. Tämä on yksi monista esimerkeistä Adapteon joustavasta tarjonnasta, jonka ytimenä on muuntaminen, käyttötarkoituksen vaihtaminen, pienentäminen ja suurentaminen viikkojen
sisällä. Aina sekä ihmisiä että planeettaa ajatellen. 

Offenbachin kaupunki tarvitsi mukautettavia rakennuksia pidemmäksi aikaa siksi ajaksi, kun taas he kunnostivat olemassa olevia koulurakennuksiaan. Offenbachin ensimmäinen tarve oli nopea ratkaisu päiväkotikeskusta varten, johon Adapteo toimitti nopeasti 660 neliömetriä. Ajan myötä mukautettava ratkaisu auttoi Offenbachin kaupunkia vähentämään perustus-, sähkö- ja esihuoltokustannuksiaan käyttämällä samaa sijaintia ja saman rakennuksen osia kahdesti.

Ensimmäisen vuokrakauden aikana kaupungin tarve muuttui päiväkodista lukioksi. Sama modulaarinen ratkaisu, joka toimi päiväkotina, muunnettiin nopeasti purkamalla toinen kerros ja muuntamalla pohjakerros neljäksi suureksi luokkahuoneeksi, jotka täyttävät
vanhemmille lapsille tarkoitetun pedagogisen tilan vaatimukset.

- Nämä muunnos- ja käyttötarkoituksen muuttamisen mahdollisuudet ovat elintärkeitä tulevia yhdyskuntia rakennettaessa. Rakennusratkaisujemme suuren joustavuuden ansiosta voimme
tarjota sopivia tilaratkaisuja kestäviin rakennuskonsepteihin milloin tahansa ja missä tahansa

Adapteo MD Germany Jukka Hult

Jukka Hult, toimitusjohtaja Adapteo Saksa.

Kiertoliiketoimintamallin lisäksi rakennuksissa on myös digitaalinen ohjausjärjestelmä, joka helpottaa lämmityksen mukauttamista vuodenaikaan, viikonloppuihin ja lomiin. Kaikkiin koulurakennuksiin pääsee luonnollisesti helposti luiskan kauttas.

- Kaupungin tarpeet muuttuvat ajan mittaan, ja mukautettavat rakennukset, joissa on mahdollisuus helposti vaihtaa tilan käyttötarkoitus, auttavat meitä optimoimaan rakennuskalustoamme,

sanoi Hans Birli HY/ARCHITEKTENista Offenbachin kaupungin puolesta.

Asiakas: Offenbachin kaupunki
Käyttäjä: Kita 16 and Offencbachin Schiller-koulu (lukio)
Lasten lukumäärä: 70
Ala: 660 m2
Kerrosmäärä: 2

Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt Adapteo Oyj:n -Verkkosivuston käyttöehdot

Käsittelemme verkkosivustollamme henkilötietoja ja käytämme evästeitä verkkosivustomme tietosuojaselosteen mukaisesti.

Tiettyjä evästeistä tarvitaan verkkosivuston tarjoamiseksi sinulle, mutta jotkut niistä on tarkoitettu parantamaan käyttäjäkokemustasi ja niiden hyväksyminen on vapaaehtoista. Ole hyvä ja valitse alta sallitko meidän käsittelevän evästetietoja kolmansien osapuolten tarjoamien toiminnallisuuksien mahdollistamiseksi ja analysoimiseksi (kuten sosiaalisen median liitännäiset (ns. ”plug-ins”)) sekä käyttäjäkokemuksesi parantamiseksi analysoimalla verkkosivuston käyttöäsi. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.